Sommaren 2022

• Vecka 25 Ridläger - halvdag för nybörjare (knatte / Lek o Lär)

Ridläger/kurs 20 juni - 23 juni(4 dagar), kl 12.00 - 15.00

Vecka 25, 20 juni till 23 juni, kl 12.00 till 15.00. Passar för barn som nyligen börjat i Lek o Lär och är nybörjare och även för barn som har ridit en del knattelektioner.

Vi spenderar tid i stallet med hästarna, sköter om dom och lär oss lite mer om hur man tar hand om dom. Vi fikar och käkar mellanmål för att orka hela eftermiddagen - sedan rider vi en full lektion.

Då kursen är för de mindre barnen som behöver hjälp både på och av hästryggen så behöver de ha med sig en vuxen.

Instruktör är Mathilda M. Pris: 2100:- Lägret är fullbokat

Intresseanmälan skickad!

• Vecka 26 Ridläger - halvdag för nybörjare (Lek o Lär)

Ridläger/kurs 27 juni - 30 juni(4 dagar), kl 12.00 - 15.00

Vecka 26, 27 juni till 30 juni, kl 12.00 till 15.00. Passar för barn som har ridit ett tag i Lek o Lär. Man bör kunna kontrollera hästen självständigt i skritt.

På denna kurs behöver man ha med sig en vuxen om man inte kan sadla/tränsa och rida på egen hand.

Instruktör är Mathilda M. Pris: 2100:-

• Vecka 27 Ridläger Juniorer - Mathilda L

Dagridläger 4 juli - 8 juli(5 dagar), kl 9.00 - 16.00

Lägret är för ryttare som kan minst kontrollera hästen självständigt i skritt samt trav. Nivå 1 till nivå 3. Ryttarna kommer att delas in i 2 eller fler grupper efter nivå.

På morgonen hämtar vi hästarna i sommarhagen och spenderar dagen med ridning (2 ridpass per dag) och hänger med hästarna! Vi tar break för lunch och mellanmål som ingår. Instruktör är Mathilda L. Pris 4150:-Lägret är fullbokat

• Vecka 27 Kvällskurs senior/stor häst - Alice

Kvällskurs 4 juli - 8 juli, kl 18.00 - 20.00

En 5 dagars kurs måndag till fredag! Alice håller i lektionerna på stor häst, 60 minuters ridning. Max 6 ryttare. Ni ska kunna kontrollera hästen självständigt och ha ett års riderfarenhet.
    18.00 - Dressyr
    19.00 - Hoppning

Pris 1750:- Kurserna är fullbokade

• Vecka 27 Nybörjarkurs på stor häst för vuxna/tonåring - Alice

Nybörjarkurs 4 juli - 8 juli, kl 20.00 - 21.00

En 5 dagars kurs måndag till fredag! För er som inte har ridit tidigare, eller kanske red som barn sist! Vi har lugna hästar som är väl anpassade för nybörjare. Vi möter upp i stallet kl 20.00 och lär oss göra iordning hästarna innan ridlektionen. Vi ryktar, borstar, kratsar och sadlar! När hästarna är klara så rider vi i ca 30 minuter. Ridningen sker i ridhus eller inhägnad ridbana. Ridhjälm finns att låna, och i övrigt gäller oömma kläder och rejäla skor, gärna med klack.

Pris 1750:- Kursen är fullbokad

• Vecka 28 Ridläger Heldag för Lek o Lär/Nivå 1 elever - Matilda

Dagridläger 11 juli - 15 juli(5 dagar), kl 9.00 - 16.00

Lägret är för ryttare som kan minst kontrollera hästen självständigt i skritt samt vill börja med trav. Nivå från barn som ridit i Lek o Lär ett tag(inga rena nybörjare) och nivå 1.

På morgonen hämtar vi hästarna i sommarhagen och spenderar dagen med ridning (2 ridpass per dag) och hänger med hästarna! Vi tar break för lunch och mellanmål som ingår. Pris 4150:- Lägret är fullbokat

Intresseanmälan skickad!

• Vecka 27 till vecka 31 - Helghyr en häst!

Helghyr en häst!

Hyr din favorithäst för en helg! Du får ta hand om hästen själv under helgen, rida två pass per dag och pyssla så mycket du vill. Helgen börjar på lördag kl 9.00 och avslutas på söndagkväll, totalt får du rida 4 gånger under helgen. Vi hyr endast ut hästarna till elever och föräldrar som rider på ridskolan. Minderåriga kan ej hyra på egen hand, utan måste ha en hästvan vuxen med som ansvarar för barnet under tiden för hyrningen. Ridningen sker i våran paddock eller ute på ängen. Uthyrningen sker under vissa veckor i juli och augusti, vi återkommer när vi bekräftar er bokning.

Pris 1200:-

Kontakta Oss