Sommaren 2020 - Vecka 31

Nybörjarkurs för vuxna/stor häst
Halvdagsridläger - Lek o Lär Eftermiddag

Nybörjarkurs för vuxna/stor häst, 5 dagar - för dig som har ingen eller lite riderfarenhet.

Vecka 31, 27 juli till 31 juli, kl 18.00 till 20.00. Vi har lärt tusentals att rida sedan 1967 och vi tror att alla kan lära sig! Vi kör i en liten grupp (max 6 deltagare) med en entusiastisk instruktör. Med er hjälp hämtar vi in hästarna från beteshagarna, pysslar o pratar häst i stallet. Vi gör sedan iordning dem och rider en full 60 minuters lektion. Efter lektionen tar vi hand om dom och leder ut dom i hagen.

Inga förkunskaper krävs. Detta är en kurs på stor häst och är ämnad för vuxna/tonåringar. Vi har ridhjälmar som ni kan låna, och i övrigt gäller stadiga skor och oömma kläder.
2000:-

Fullbokat

Halvdagsridläger - ponny, 5 dagar - Eftermiddag

Vecka 31, 27 juli till 31 juli, 13.00-16.00. Passar för barn som rider i Lek o Lär Vi spenderar tid i stallet med hästarna, sköter om dom och lär oss lite mer om hur man tar hand om dom. Vi tar en paus för mellanmål för att orka hela förmiddagen - sedan rider vi en full lektion. Om barnet behöver ledare så meddela oss så vi kan ordna medhjälpare om föräldrar inte ska vara med (men är självklart välkomna om barnet vill!). Instruktör: Matilda Laven