Sommaren 2020

Nedan hittar ni våra kurser och läger för sommaren 2020. Vi kommer att följa rekommendationer gällande smittspridningen i samhället under alla våra aktiviteter.

Privatlektioner hela sommaren

Vi kommer att erbjuda privatlektioner under hela sommaren. Om ni vill boka en privatlektion så mejlar ni oss med dagar och tider som fungerar för er!
45 minuter, 1 ryttare: 600:-/ryttare
45 minuter, 2 ryttare: 500:-/ryttare
60 minuter, 1 ryttare: 750:-/ryttare
60 minuter, 2 ryttare: 600:-/ryttare

Mejla info@kungsbergaridskola.se med dag/tid som fungerar för er

Helghyr en häst eller ponny!

Hyr din favorithäst för en helg! Du får ta hand om hästen själv under helgen, rida två pass per dag och pyssla så mycket du vill. Helgen börjar på lördag kl 9.00 och avslutas på söndagkväll, totalt får du rida 4 gånger under helgen. Vi hyr endast ut hästarna till elever och föräldrar som rider på ridskolan. Minderåriga kan ej hyra på egen hand, utan måste ha en hästvan vuxen med som ansvarar för barnet under tiden för hyrningen. Ridningen sker i våran paddock eller ute på ängen.
900:-/helg

Länk till kontraktet för hästhyrning - fyll i och ta med till stallet